LUX

0 Comments

Kestopigmentointi

Siirry selaamaan kaikkia palveluitamme >>

 

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan kosmeettista tatuointia, millä korostetaan kulmakarvoja, silmän- sekä huultenrajoja ja huultenväriä. Microblading on uusi kestopigmentoinnin menetelmä. Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Siitä on kaksi eri menettelytapa: karvatekniikka eli 6D-tekniikka ja puuteri-tekniikka. Pigmentointia toteutetaan joko koneella joka tikkaa neulalla ihoon tai microblading-tekniikassa käytetyin viillon. Viilloilla tehdyt karvat ovat erittäin ohuita ja näyttävät luonnolliselta.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Microblade-tekniikalla oikein tehdyistä kulmista ei muodostu arpia ja ne häviävät ihosta kokonaan n. 1-5 vuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa, että tulosta täytyy ylläpitää ja päivittää noin kahden vuoden välein.

Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat; se nopeuttaa aamurutiineja ja helpottaa päivittäistä meikkaamista, mutta näyttää luonnolliselta myös meikittöminä päivinä. Sillä pyritään korostamaan ja parantamaan kasvojen luonnollista muotoa, tietenkin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ensimmäinen käsittely tehdään iholle aina kaksi kertaa. Huolellinen suunnittelu etukäteen on tärkeää pigmentoinnin onnistumisen kannalta. Jälkipigmentointi on aina välttämätön tasaisen ja pysyvän pigmentoinnin saavuttamiseksi.

Jälkikäsittelyssä asiakkaalla on vielä mahdollisuus esittää toiveita muodon ja värin suhteen, ja kysyä kulmakarvojen hoidosta.

 

Miksi Microblading?

Helppous, helppous ja helppous!

Kestopigmentointi vaatii huoltamista mutta huomattavasti harvemmin kuin perinteiset meikit.

 

Siirry ajanvaraukseen >>