Environ® -Cool Peel -kemialliset kuorinnat

Siirry selaamaan kaikkia palveluitamme >>

 

Environ® Cool Peel -menetelmä edustaa vallankumouksellista ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environin lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Eviron® Cool Peel – menetelmällä parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Hoidon periaatteena on madaltaa ihon pH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö kotihoidossa on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kuorinnat suoritetaan maitohappo kuorinnalla. Kuorinnat ovat tehokkaita , mutta turvallisia. Kosmetologi katsoo mikä kuorinnat ja minkä vahvuinen sopii ihollesi. Hoitoja ei suositella aurinkoiseen vuodenaikaan tai ennen aurinkolomia. Iho voi punoittaa ja hilseillä hoidon jälkeen kevyesti. Aurinkoa olisi varottava 2 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä kuurina kerran viikossa viiden –kuuden viikon jaksoissa tai harvemmin.

 

Suosittelemme Cool Peel -kuorintoja:

 • Aurinkovaurioiselle iholle
 • Epätasaiselle ihovärille
 • Hienoihin pintaryppyihin
 • ”Karhealle, elottomalle” iholle”
 • Tupakoitsijoille
 • Laajentuneisiin ihohuokosiin
 • Lievän aknen hoitoon

Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan myös akneen, ruusufinniin, sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle. Cool Peel -hoidot suositellaan sarjahoitona noin 3-10 kertaa tapauskohtaisesti. Hoitoväli on noin 1-2 viikkoa. Hoitosarjojen välissä tulee pitää noin kolmen kuukauden tauko ja sen jälkeen uusia kuorintajakso. Joissakin tapauksissa kevyt kuorinta kerran kuukaudessa pitää ihon erinomaisessa kunnossa. Ihanteellisin ajankohta hoidoille on syksy ja talvi, jolloin aurinkoaltistus hoidon jälkeen on vähäisempää.

 

Lac-Pamgel

Geelimäinen maitohappokuorinta joka sopii kuivalle, ryppyiselle ja pigmenttivaurioiselle iholle. Hellävaraisin kuorinnoista.

 

LACM 1-4

Voidemainen maitohappokuorinta. Geelimäistä vahvempi. Kuivalle iholle, maksaläiskiin ja kiinteyttämään ihoa. Vahvemmat kuorinnat arpiin ja akneen.

 

C-PEEL

Voimakas C-vitamiini kuorinta kirkastaa ihoa ja vaalentaa maksaläiskiä

 

 

 

Environ®

Environia saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

Terve iho tarvitsee päivittäin A- vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena. Vauriota voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle päivittäin A- vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa. Environ- ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-,C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A- vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina.

 

A- vitamiinin vaikutukset iholla

 • Ihon rakenne normalisoituu – iho näyttää terveemmältä ja kuulakkaalta
 • Solukerrosten määrä lisääntyy – pienet rypyt madaltuvat
 • Melaniinin tuotanto tasoittuu
 • Kollageeni- ja elastiinisäikeet paranee
 • Ihon hiussuoniston toiminta paranee- verenkierto paranee ja ravinteiden kuljetus soluihin lisääntyy
 • Talin tuotanto ja talirauhasten toiminta normalisoituu

 

E- vitamiini

On tunnetuin antioksidantti, joka inaktivoituu helposti valossa. Evitamiini tarvitsee C-vitamiinia aktivoituakseen ja ollakseen tehokas ja suojatakseen A-vitamiinia UV-säteiden hajottavalta vaikutukselta.

 

C- vitamiinin vaikutukset iholla

 • Voimakas antioksidantti, joka suojaa A-, B12- ja B5 vitamiineja
 • Aktivoi E- vitamiinin antioksidantiksi
 • Parantaa kollageenituotantoa
 • Normalisoi melaniinituotantoa- käytetään pigmenttiläiskien hoidossa

 

ENVIRON- IHONHOITOSARJAN TARKOITUKSENA ON PALAUTTAA IHON NORMAALI RAKENNE JA TERVEYS LISÄÄMÄLLÄ IHOLLE PÄIVITTÄIN SEN TARVITSEMAA A-VITAMIINIA. A-VITAMIININA KÄYTETÄÄN RETINYLPALMITAATTIA, JOKA ON AVITAMIININ VARASTOMUOTO JA NÄIN HYVIN SIEDETTY. HOITO ALOITETAAN HYVIN MIEDOLLA VOITEELLA ja A- VITAMIININ MÄÄRÄÄ LISÄTÄÄN ASTEITTAIN IHON TOTTUESSA VOITEESEEN.

 

Environ® – Kosteuttava vitamiinihoito

Ihon toimintoja stimuloiva A- vitamiini- ja antioksidanttihoito kirkastaa, syväpuhdistaa, kosteuttaa ja antaa iholle sen tarvitsemat välttämättömät vitamiinit. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle, tukkeutuneelle, UV-vaurioiselle ja rasittuneelle iholle, mutta myös normaalin ja terveen ihon ylläpitoon kaikille ihotyypeille. Voidaan tehdä myös A-vitamiiniin tottumattomalle iholle. ENVIRON- tuotteet on pakattu ilma- ja valotiiviisiin pakkauksiin, jotta vitamiinien tuoreus voidaan taata. Viimeinen myyntipäivä on painettuna jokaisen pakkauksen pohjaan.Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Environ- tuotteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

 

Siirry ajanvaraukseen >>