LUX

AMMATILLINEN TÄYDENNYS

Siirry selaamaan kaikkia koulutuksiamme >>

Täydennyskoulutus ryhmässä

Ryhmässä max. 4 oppilasta.

186.- (sis.alv. 24%)

tai

Täydennyskoulutus henkilökohtainen

310.- (sis.alv. 24%)

Kesto 1päivä.

Koulutuspäivä räätälöidään oppilan toiveen mukaan. Koulutuksen aikana käydään läpi esim. ongelmatilanteita, poran käyttöä, rakennekynnen oikeoppista muotoilua, muottien käyttöä ym.

Koulutukseen tarvitset mukaan mallin ja omat tarvikkeet. Tarvikkeet voi ostaa myös paikan päältä. Koulutukseen sisältyy kirjallinen materiaali.

Koulutus on tarkoitettu jo alalla oleville ammattilaisille. Hyväksymme täydennyskoulutukseen vain virallisen rakennekynsikoulutusken suorittaneet.

UVLac + Manicure- täydennyskoulutus

Ryhmässä max. 6 oppilasta

150.- (sis.alv.24%)

Täydennyskoulutuspäivä manikyyriin ja luonnonkynnenvahvistukseen/ geelilakkaukseen. Koulutus edellyttää että oppilaalla on kokemusta sähköviilalla työskentelystä.

Koulutuksen aikana opittu manikyyri on yhdistelmä perinteisestä manikyyristä ja sähköviilalla tehdystä manikyyristä (keraamisilla terillä). Keskitymme siihen että saamme kynsinauha- ja kynsivallialueen mahdollisiman tasaiseksi ja sileäksi pelkällä sähköviillla. Samaa manikyyria voi käyttää rakennekynsien preppaukseen, jotta saamme lisää kiinnityspintaa sekä ilmaantumsiongelmat vähenee takuulla sekä käsihoitojen yhteydessä.

Opimme täydellisen ja kestävän geellakkauksen salat, kuinka lakata kynnet UvLacilla täydellisesti, ihan kuin väri tulisi ihon alta ilman mitään kasvurajaa. Lakkaus pysyy asiakkailla siistinä viikkoja ilman että kasvuraja häiritsee jo viikon päästä.